Grantofteskolen

grantofteskolen@balk.dk

EAN-nummer: 5798008802232

9. klasse løber 10 km

En flok af vores elever havde sat sig for, at de ville prøve kræfter med et 10 km løb, inden de afsluttede 9. klasse.
Nogle har trænet hårdt, andre lidt og nogle tog den "på rutinen". Men kun én af dem havde tidligere løbet længere end 8 km i ét stræk.
De var alle nervøse, spændte og MEGET klar, da de blev sendt afsted ud på ruten til Spartas MINI city løb på 10 km.
Alle gennemførte, alle sejrede, alle fejrede det, alle rykkede grænser, alle var enormt stolte og vi var fælles om hele oplevelsen.

Jesper Bak den 06-08-2015

Der er oprettet et nyt Intra i forbindelse med skolesammenlægningen.

Har du allerede oprettet dig som ny bruger, skal du se bort fra denne besked.

Derfor skal du fremover gå på www.baltorpskolen.dk/fi for at komme på ForældreIntra.

Du skal her oprette dig som ny bruger.
    I de fleste tilfælde vil dit brugernavn være identisk med det, du brugte sidste år.
    Adgangskoden er dit CPR-nr, som du så skal skifte, første gang du logger på.

Enkelte har fået et nyt brugernavn. Hvis ikke dit gamle brugernavn virker, bedes du derfor kontakte skolens kontor.

Kontorets åbningstider

Mandag - torsdag kl. 8.00 - 15.00

Fredag kl. 8.00 - 14.00

Her kan du bestille og afbestille skolemælk www.skolemælk.dk

Skolemad fra Emmas

Elever fra 4. til 10. klasse kan bestille mad fra EMMAS via dette link: http://youtu.be/r_sjufEGpcE
Maden kan kun bestilles via linket, der foregår ikke salg af mad på skolen.
Al henvendelse og reklamation foregår via EMMAS og IKKE til skolen.

Ingen aktuelle nyheder