Grantofteskolen

2750 Ballerup

grantofteskolen@balk.dk

EAN-nummer: 5798008802232

Her kan du bestille og afbestille skolemælk www.skolemælk.dk

Tina Andersen den 09-08-2014
    Kære Forædre og elever i AFD C

I forbindelse med indførelse af den nyse skolereform indfører Grantofteskolen en Kost Politik på skolen.
    I vedhæftet fil bedes I sammen med jeres børn læse meddelsen.
    Det er vigtigt at i læser den og får talt med jeres børn om indholdet således at de ikke er i tvivl om hvilken holdning der er til div usunde drikke og madvarer på skolen.

Med Venlig hilsen

Tina Andersen
    Pædagogiskleder AFD C
    Grantofteskolen
    Hanne Daugaard den 07-08-2014
    I sommerferien er arbejdet med etablering af hældning på tag af bygningen, samt opdatering af udluftningssystemet startet. Arbejdsopgaven er blevet større end først antaget, og der vil derfor ikke kunne undervises i bygningen foreløbig.

Derfor ser vi os nødsaget til at foretage følgende justeringer gældende for mellemtrinnet;
    • 4. – 6. klassetrin placeres i midlertidige klasselokaler i afdeling A og C
      • 4. a i lokale A2
      • 4. b i hold-lokalet i Fritter1
      • 4. c i lokale A5
      • 5. a i lokale C9
      • 5. b i lokale C10
      • 5. c i lokale C11
      • 6. a i lokale C7
      • 6. b i lokale C8
    • Den prakisk/musiske dimension i fagene sløjd, håndarbejde og musik vil være besværliggjort i perioden. Da alle faglokalerne er placeret i afdeling B og derfor ikke kan anvendes.

Første skoledag for mellemtrinnet bliver justeret lidt; eleverne har mødetid fra kl. 8.00-12.00. Der vil ikke være undervisning fra kl. 12 til klubben åbner kl. 14. Der vil være et lokale til rådighed for de elever, som af forskellige årsager ikke har mulighed for at være hjemme.

Vi vil løbende informere om udvikling i arbejdet samt, hvornår mellemtrinnet flytter tilbage i egen bygning og lokale.

• Bolette Due den 23-06-2014
    Kære skolechefer/børne- og kulturchefer og skoleledere

I gør i disse uger et kæmpe stykke arbejde for, at vi efter sommerferien kan slå dørene op og sige velkommen til vores elever i den nye folkeskole. Jeg ved også, at mange arbejder på at informere forældrene og eleverne om den skoledag, der venter dem efter sommerferien.

Vi vil i Undervisningsministeriet gerne hjælpe jer i dette arbejde. Derfor har vi gjort hjemmesiden www.uvm.dk/den-nye-folkeskole endnu mere målgruppeorienteret, så fx forældre hurtigt kan få overblik over, hvad den nye skole er og betyder for deres børn.

Som noget nyt formidler hjemmesiden nu også reformen i levende billeder. Det sker i form af videofilm, der forklarer både reformens overordnede ramme og giver gode eksempler på, hvordan enkelte temaer i reformen kan tage sig ud i praksis. Filmene vil i den kommende tid blive oversat til andre sprog end dansk. I kan se filmene på:

Der er også lagt en quiz om den nye folkeskole på hjemmesiden, hvor man kan teste sin viden om reformens indhold. Se quizzen på:

Siden dækker stadig bredden af reformens indhold, så I kan forsat finde samme informationer om reformen som hidtil.

I dette brev er derudover vedhæftet et postkort fra Undervisningsministeriet til forældre og elever. Postkortet beskriver i korte træk den nye hverdag, som eleverne møder efter sommerferien. Der er også vedhæftet en miniguide, der givet et overblik over reformens forskellige elementer.

Jeg håber, at I vil videreformidle postkortet og miniguiden til ”jeres” forældre og elever, fx via skoleintra.

I kan også læse om folkeskolereformen på KL’s hjemmeside og få gode råd til at formidle reformen på: www.kl.dk/Fagomrader/Folkeskolen/Folkeskolereformen/.

Christine Antorini

Kontorets åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 8.00 - 15.00

Fredag kl. 8.00 - 14.00

• 25-08-2014
    18:00-21:00
    Skolebestyrelsesmøde · 0A · 0B · 0C · 1A · 1B · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B · 4A · 4B · 4C · 5A · 5B · 5C · 6A · 6B · 7X · 7Y · 8X · 8Y · 9X · 9Y · 9Z · 10A · 10B · 1GR · 2GR