Grantofteskolen

2750 Ballerup

grantofteskolen@balk.dk

EAN-nummer: 5798008802232

Her kan du bestille og afbestille skolemælk www.skolemælk.dk

Hanne Daugaard den 27-06-2014
    Grantofteskolen ønsker alle en rigtig god sommer!

1. skoledag efter sommerferien er den 11. august for 1. - 10. klasserne
    Mødetiden er fra kl. 8.00 - 14.00; skemaer vil blive lagt på intra i starten af august måned.

1. skoledag for børnehaveklasserne er den 12. august, og mødetiden er fra kl. 8.15 - 10.30.
    Bolette Due den 30-06-2014

SkoleIntras driftsmiljø overgår fra UNI•C til itslearning 1. juli.
    SkoleIntra er ikke tilgængeligt i uge 28, og der vil være systemarbejder i uge 29 og 30.

kontoret

• Bolette Due den 23-06-2014
    Kære skolechefer/børne- og kulturchefer og skoleledere

I gør i disse uger et kæmpe stykke arbejde for, at vi efter sommerferien kan slå dørene op og sige velkommen til vores elever i den nye folkeskole. Jeg ved også, at mange arbejder på at informere forældrene og eleverne om den skoledag, der venter dem efter sommerferien.

Vi vil i Undervisningsministeriet gerne hjælpe jer i dette arbejde. Derfor har vi gjort hjemmesiden www.uvm.dk/den-nye-folkeskole endnu mere målgruppeorienteret, så fx forældre hurtigt kan få overblik over, hvad den nye skole er og betyder for deres børn.

Som noget nyt formidler hjemmesiden nu også reformen i levende billeder. Det sker i form af videofilm, der forklarer både reformens overordnede ramme og giver gode eksempler på, hvordan enkelte temaer i reformen kan tage sig ud i praksis. Filmene vil i den kommende tid blive oversat til andre sprog end dansk. I kan se filmene på:

Der er også lagt en quiz om den nye folkeskole på hjemmesiden, hvor man kan teste sin viden om reformens indhold. Se quizzen på:

Siden dækker stadig bredden af reformens indhold, så I kan forsat finde samme informationer om reformen som hidtil.

I dette brev er derudover vedhæftet et postkort fra Undervisningsministeriet til forældre og elever. Postkortet beskriver i korte træk den nye hverdag, som eleverne møder efter sommerferien. Der er også vedhæftet en miniguide, der givet et overblik over reformens forskellige elementer.

Jeg håber, at I vil videreformidle postkortet og miniguiden til ”jeres” forældre og elever, fx via skoleintra.

I kan også læse om folkeskolereformen på KL’s hjemmeside og få gode råd til at formidle reformen på: www.kl.dk/Fagomrader/Folkeskolen/Folkeskolereformen/.

Christine Antorini

Kontorets åbningstider: